Wij zijn Janssen Jobs

Roland Janssen.

Ik ben opgegroeid in Horn en woon er nog steeds.
Samen met Sandra hebben we twee kids, een zoon en een dochter.
Naast mijn favoriet hobby handbal ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.
In 2005 heb ik besloten om naast mijn activiteiten in het grondverzet een uitzendbureau te starten.
Ik bleef wel actief als kipper chauffeur, loader machinist of veegwagen piloot.

Ondanks de groei van mijn uitzendbureau ben ik maar weinig op “kantoor” te vinden, invallen bij klanten in het grondverzet blijft mijn passie.

 Peter Wolters.

Geboren en getogen in Horn, gelukkig getrouwd met Carin en vader van een zoon.
In mijn vrije tijd ben ik actief als penningmeester van stichting “de Sjaopswei”, een carnavalsclub in Horn, ben ik in onze tuin te vinden of in de sportschool. Vakantie vieren we op de camping, met onze eigen caravan wel te verstaan.

Sinds 2007 ben ik actief in het uitzendwezen, begonnen als intercedent en nu als officemanager bij Janssen Jobs. Ik behartig de belangen van onze medewerkers, ga bij opdrachtgevers op bezoek en verwerk de uren. Verder draag ik zorg voor de certificering van Janssen Jobs.